Aktywność przeciwutleniająca owoców wybranych odmian winorośli uprawianych na terenie podgórza rzeszowskiego

Remigiusz Olędzki , Krzysztof Lutosławski , Franciszek Rakszawski

Abstract

n/a
Publication typeOriginal work published as abstract
Author Remigiusz Olędzki (EaE / IChaFT / DBaFA)
Remigiusz Olędzki,,
- Department of Biotechnology and Food Analysis
, Krzysztof Lutosławski (EaE / IChaFT / DBE)
Krzysztof Lutosławski,,
- Department of Bioprocessing Engineering
, Franciszek Rakszawski
Franciszek Rakszawski,,
-
Pages39-39
Publication size in sheets0.3
Book Drożdż Iwona, Tarko Tomasz, Bernaś Emilia, Liszka-Skoczylas Marta, Słupski Jacek (eds.): Żywność a składniki bioaktywne: komunikaty, 2018, Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, ISBN 9788394679637, 135 p.
Drozdz_Tarko_Bernas_Liszka_Skoczylas_Slupski_Zywnosc_XXI_Wieku.pdf / 2,26 MB / No licence information
Languagepl polski
File
Oledzki_Lutoslawski_Rakszawski_Aktywnosc_Przeciwutleniajaca_Owocow.pdf 479,68 KB
Not used for evaluationyes
Score (nominal)0
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back