Changes in the fatty acid profile of subcutaneous goose fat stored under vacuum and modified atmosphere

Agnieszka Orkusz , Janina Wołoszyn , Halina Grajeta , Monika Wereńska-Sudnik

Abstract

n/a
Author Agnieszka Orkusz (EaE / IChaFT / DAOFT)
Agnieszka Orkusz,,
- Department of Animal Origin Food Technology
, Janina Wołoszyn (EaE / IChaFT / DAOFT)
Janina Wołoszyn,,
- Department of Animal Origin Food Technology
, Halina Grajeta
Halina Grajeta,,
-
, Monika Wereńska-Sudnik (EaE / IChaFT / DAOFT)
Monika Wereńska-Sudnik,,
- Department of Animal Origin Food Technology
Other language title versionsZmiany profilu kwasów tłuszczowych tłuszczu podskórnego gęsi przechowywanych w próżni i modyfikowanej atmosferze
Pages132-132
Publication size in sheets0.3
Book XXVII Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PB WSPA. "Nauka praktyce - praktyka nauce". Materiały konferecyjne. 14-16.09.2015, Bydgoszcz, Polska, 2015, Polski Oddział Światowego Stowarzyszenia Wiedzy Drobiarskiej
Keywords in Polishgęsi, tłuszcz podskórny, modyfikowana atmosfera, próżnia
Keywords in Englishgees, subcutaneous fat, modified atmosphere, vacuum
Languageen angielski
Not used for evaluationyes
Score (nominal)0
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back