Charakterystyka i klasyfikacja bioprocesów

Jerzy Pietkiewicz , Małgorzata Janczar-Smuga , Włodzimierz Bednarski

Abstract

n/a
Author Jerzy Pietkiewicz (IChaFT / KBŻ / ZMB)
Jerzy Pietkiewicz,,
- Zakład Mikrobiologii i Biosyntezy
, Małgorzata Janczar-Smuga (EaE / IChaFT / DAOFT)
Małgorzata Janczar-Smuga,,
- Department of Animal Origin Food Technology
, Włodzimierz Bednarski
Włodzimierz Bednarski,,
-
Pages63-116
Publication size in sheets2.65
Book Bednarski Włodzimierz, Pietkiewicz Jerzy (eds.): Biotechnologia żywności dla dietetyków. Aspekty technologiczne i żywieniowe, 2018, Wydawnictwo Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej im. Witelona w Legnicy, ISBN 9788361389750, 348 p.
Bednarski_Pietkiewicz_Biotechnologia_Zywności.pdf / No licence information (file archived - login or check accessibility on faculty)
Languagepl polski
File
Pietkiewicz_Janczar_Smuga_Bednarski_Charakterystyka_I_Klasyfikacja_Bioprocesow.pdf 1,32 MB
Score (nominal)5
ScoreMinisterial score = 5.0, 02-07-2019, MonographChapterAuthor
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back