Sprawozdanie z III Konferencji Naukowo-Technicznej z cyklu Nauka - Praktyce pt. "Jakość i bezpieczeństwo produktów żywnościowych"

Joanna Harasym , Remigiusz Olędzki , Tomasz Lesiów , Bogdan Gulanowski

Abstract

n/a
Autor Joanna Harasym (IE / CHiTŻ / KBŻ)
Joanna Harasym
- Katedra Biotechnologii Żywności [zlikwidowana 31.08.2016]
, Remigiusz Olędzki (IE / CHiTŻ / KBŻ)
Remigiusz Olędzki
- Katedra Biotechnologii Żywności [zlikwidowana 31.08.2016]
, Tomasz Lesiów (IE / CHiTŻ / KAJ)
Tomasz Lesiów
- Katedra Analizy Jakości [zlikwidowana 31.08.2016]
, Bogdan Gulanowski
Bogdan Gulanowski
-
Tytuł czasopisma/seriiNauki Inżynierskie i Technologie, ISSN 2080-5985, e-ISSN 2449-9773, (B 6 pkt)
Rok wydania2012
Nr1
Paginacja72-78
Językpl polski
Punktacja (całkowita)0
Liczba cytowań*
Cytuj
Udostępnij Udostępnij

Pobierz odnośnik do tego rekordu


* Podana liczba cytowań wynika z analizy informacji dostępnych w Internecie i jest zbliżona do wartości obliczanej przy pomocy systemu Publish or Perish.
Powrót