Sprawozdanie z III Konferencji Naukowo-Technicznej z cyklu Nauka - Praktyce pt. "Jakość i bezpieczeństwo produktów żywnościowych"

Joanna Harasym , Remigiusz Olędzki , Tomasz Lesiów , Bogdan Gulanowski

Abstract

n/a
Author Joanna Harasym (EaE / IChaFT / KBŻ)
Joanna Harasym,,
- Katedra Biotechnologii Żywności
, Remigiusz Olędzki (EaE / IChaFT / KBŻ)
Remigiusz Olędzki,,
- Katedra Biotechnologii Żywności
, Tomasz Lesiów (EaE / IChaFT / KAJ)
Tomasz Lesiów,,
- Katedra Analizy Jakości
, Bogdan Gulanowski
Bogdan Gulanowski,,
-
Journal seriesNauki Inżynierskie i Technologie, ISSN 2080-5985, e-ISSN 2449-9773, (B 6 pkt)
Issue year2012
No1
Pages72-78
Languagepl polski
Score (nominal)0
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back