Mikrobiologiczna biosynteza składników żywności

Włodzimierz Bednarski , Małgorzata Janczar-Smuga , Jerzy Pietkiewicz

Abstract

n/a
Author Włodzimierz Bednarski
Włodzimierz Bednarski,,
-
, Małgorzata Janczar-Smuga (EaE / IChaFT / DAOFT)
Małgorzata Janczar-Smuga,,
- Department of Animal Origin Food Technology
, Jerzy Pietkiewicz (IChaFT / KBŻ / ZMB)
Jerzy Pietkiewicz,,
- Zakład Mikrobiologii i Biosyntezy
Pages117-135
Publication size in sheets0.9
Book Bednarski Włodzimierz, Pietkiewicz Jerzy (eds.): Biotechnologia żywności dla dietetyków. Aspekty technologiczne i żywieniowe, 2018, Wydawnictwo Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej im. Witelona w Legnicy, ISBN 9788361389750, 348 p.
Languagepl polski
File
Bednarski_Janczar_Smuga_Pietkiewicz_Mikrobiologiczna_Biosynteza_Skladnikow.pdf 402,48 KB
Additional file
Pietkiewicz_Oswiadczenie_Multiafiliacja.pdf 199,89 KB
Score (nominal)5
ScoreMinisterial score = 5.0, 02-07-2019, MonographChapterAuthor
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back