Biotechnologiczne metody utrwalania żywności

Ewelina Książek , Włodzimierz Bednarski

Abstract

n/a
Author Ewelina Książek (EaE / IChaFT / DAEaQA)
Ewelina Książek,,
- Department of Agricultural Engineering and Quality Analysis
, Włodzimierz Bednarski
Włodzimierz Bednarski,,
-
Pages185-211
Publication size in sheets1.3
Book Bednarski Włodzimierz, Pietkiewicz Jerzy (eds.): Biotechnologia żywności dla dietetyków. Aspekty technologiczne i żywieniowe, 2018, Wydawnictwo Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej im. Witelona w Legnicy, ISBN 9788361389750, 348 p.
Bednarski_Pietkiewicz_Biotechnologia_Zywności.pdf / No licence information (file archived - login or check accessibility on faculty)
Languagepl polski
File
Dymarska_Bednarski_Biotechnologiczne_Metody_Utrwalania.pdf 492,43 KB
Score (nominal)5
ScoreMinisterial score = 5.0, 02-07-2019, MonographChapterAuthor
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back