Modyfikacje genetyczne organizmów oraz ich znaczenie w biotechnologii

Małgorzata Janczar-Smuga , Ryszard Kazimierz Pisarski

Abstract

n/a
Autor Małgorzata Janczar-Smuga (IE / CHiTŻ / KTŻPZ)
Małgorzata Janczar-Smuga
- Katedra Technologii Żywności Pochodz. Zwierzęcego
, Ryszard Kazimierz Pisarski - Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im. Witelona w Legnicy
Ryszard Kazimierz Pisarski
-
Paginacja21-45
Objętość publikacji w arkuszach wydawniczych1.2
Książka Bednarski Włodzimierz, Pietkiewicz Jerzy (red.): Biotechnologia żywności dla dietetyków. Aspekty technologiczne i żywieniowe, 2018, Wydawnictwo Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej im. Witelona w Legnicy, ISBN 9788361389750, 348 s.
Bednarski_Pietkiewicz_Biotechnologia_Zywności.pdf / Brak informacji o licencji (plik zarchiwizowany - zaloguj się albo sprawdź dostępność na wydziale)
Językpl polski
Plik
Janczar_Smuga_Pisarski_Modyfikacje_Genetyczne_Organizmow.pdf 642,7 KB
Punktacja (całkowita)5
Żródło punktacjipublisherList
Liczba cytowań*
Cytuj
Udostępnij Udostępnij

Pobierz odnośnik do tego rekordu


* Podana liczba cytowań wynika z analizy informacji dostępnych w Internecie i jest zbliżona do wartości obliczanej przy pomocy systemu Publish or Perish.
Powrót