Modyfikacje genetyczne organizmów oraz ich znaczenie w biotechnologii

Małgorzata Janczar-Smuga , Ryszard Kazimierz Pisarski

Abstract

n/a
Author Małgorzata Janczar-Smuga (EaE / IChaFT / DAOFT)
Małgorzata Janczar-Smuga,,
- Department of Animal Origin Food Technology
, Ryszard Kazimierz Pisarski - The Witelon State University of Applied Sciences in Legnica
Ryszard Kazimierz Pisarski,,
-
Pages21-45
Publication size in sheets1.2
Book Bednarski Włodzimierz, Pietkiewicz Jerzy (eds.): Biotechnologia żywności dla dietetyków. Aspekty technologiczne i żywieniowe, 2018, Wydawnictwo Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej im. Witelona w Legnicy, ISBN 9788361389750, 348 p.
Bednarski_Pietkiewicz_Biotechnologia_Zywności.pdf / No licence information (file archived - login or check accessibility on faculty)
Languagepl polski
File
Janczar_Smuga_Pisarski_Modyfikacje_Genetyczne_Organizmow.pdf 642,7 KB
Score (nominal)5
ScoreMinisterial score = 5.0, 22-01-2019, BookChapterNotSeriesNotMainLanguages
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back