Wybrane zagadnienia z nutrigenomiki

Ewelina Książek

Abstract

n/a
Autor Ewelina Książek (IE / CHiTŻ / KAA)
Ewelina Książek
- Katedra Agroinżynierii i Analizy Jakości
Paginacja47-61
Objętość publikacji w arkuszach wydawniczych0.7
Książka Bednarski Włodzimierz, Pietkiewicz Jerzy (red.): Biotechnologia żywności dla dietetyków. Aspekty technologiczne i żywieniowe, 2018, Wydawnictwo Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej im. Witelona w Legnicy, ISBN 9788361389750, 348 s.
Bednarski_Pietkiewicz_Biotechnologia_Zywności.pdf / Brak informacji o licencji (plik zarchiwizowany - zaloguj się albo sprawdź dostępność na wydziale)
Językpl polski
Plik
Dymarska_Wybrane_Zagadnienia_Z_Nutrigenomiki.pdf 435 KB
Punktacja (całkowita)5
PunktacjaPunktacja MNiSW = 5.0, 02-07-2019, MonographChapterAuthor
Liczba cytowań*
Cytuj
Udostępnij Udostępnij

Pobierz odnośnik do tego rekordu


* Podana liczba cytowań wynika z analizy informacji dostępnych w Internecie i jest zbliżona do wartości obliczanej przy pomocy systemu Publish or Perish.
Powrót