Drobnoustroje i procesy biotechnologiczne w produkcji żywności i napojów

Włodzimierz Bednarski , Małgorzata Janczar-Smuga , Katarzyna Górska , Ewelina Książek

Abstract

n/a
Autor Włodzimierz Bednarski
Włodzimierz Bednarski
-
, Małgorzata Janczar-Smuga (IE / CHiTŻ / KTŻPZ)
Małgorzata Janczar-Smuga
- Katedra Technologii Żywności Pochodz. Zwierzęcego
, Katarzyna Górska (IE / CHiTŻ / KBA)
Katarzyna Górska
- Katedra Biotechnologii i Analizy Żywności
, Ewelina Książek (IE / CHiTŻ / KAA)
Ewelina Książek
- Katedra Agroinżynierii i Analizy Jakości
Paginacja137-183
Objętość publikacji w arkuszach wydawniczych2.3
Książka Bednarski Włodzimierz, Pietkiewicz Jerzy (red.): Biotechnologia żywności dla dietetyków. Aspekty technologiczne i żywieniowe, 2018, Wydawnictwo Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej im. Witelona w Legnicy, ISBN 9788361389750, 348 s.
Bednarski_Pietkiewicz_Biotechnologia_Zywności.pdf / Brak informacji o licencji (plik zarchiwizowany - zaloguj się albo sprawdź dostępność na wydziale)
Językpl polski
Plik
Bednarski_Janczar_Smuga_Gorska_Drobnoustroje_I_Procesy_Biotechnologiczne.pdf 989,06 KB
Punktacja (całkowita)5
PunktacjaPunktacja MNiSW = 5.0, 25-04-2019, BookMonographyChapterAuthor
Liczba cytowań*
Cytuj
Udostępnij Udostępnij

Pobierz odnośnik do tego rekordu


* Podana liczba cytowań wynika z analizy informacji dostępnych w Internecie i jest zbliżona do wartości obliczanej przy pomocy systemu Publish or Perish.
Powrót