Drobnoustroje i procesy biotechnologiczne w produkcji żywności i napojów

Włodzimierz Bednarski , Małgorzata Janczar-Smuga , Katarzyna Górska , Ewelina Książek

Abstract

n/a
Author Włodzimierz Bednarski
Włodzimierz Bednarski,,
-
, Małgorzata Janczar-Smuga (EaE / IChaFT / DAOFT)
Małgorzata Janczar-Smuga,,
- Department of Animal Origin Food Technology
, Katarzyna Górska (EaE / IChaFT / DBaFA)
Katarzyna Górska,,
- Department of Biotechnology and Food Analysis
, Ewelina Książek (EaE / IChaFT / DAEaQA)
Ewelina Książek,,
- Department of Agricultural Engineering and Quality Analysis
Pages137-183
Publication size in sheets2.3
Book Bednarski Włodzimierz, Pietkiewicz Jerzy (eds.): Biotechnologia żywności dla dietetyków. Aspekty technologiczne i żywieniowe, 2018, Wydawnictwo Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej im. Witelona w Legnicy, ISBN 9788361389750, 348 p.
Languagepl polski
File
Bednarski_Janczar_Smuga_Gorska_Drobnoustroje_I_Procesy_Biotechnologiczne.pdf 989,06 KB
Score (nominal)5
ScoreMinisterial score = 5.0, 25-04-2019, BookMonographyChapterAuthor
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back